Кус-кус

- В наявності
- Код: 1191
14,50 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна: Італія
Склад: фосфор, калій, залізо, мідь, вітаміни групи В.
Енергетична цінність: 376 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Харчові волокна в крупі сприяють нормальному функціонуванню шлунково-кишкового тракту. При регулярному вживанні кускусу відзначається стабілізація водно-сольового обміну в організмі. Кускус стимулює діяльність мозку, покращує пам'ять, зміцнює серцеві м'язи, рекомендується вживати в плані харчування для схуднення, веганам і вегетаріанцям, так як підвищує рівень гемоглобіну, при цьому знижуючи рівень "поганого" холестерину.
Застосування: Використовують для приготування як солодких, так і солоних страв. Ідеально поєднується практично з усіма продуктами-овочами, фруктами, рибою, м'ясом, грибами, морепродуктами і солодощами. Найкраще підходить до кус-кусу цибуля, кабачки і цукіні. Що стосується спецій, то рекомендується використовувати чебрець, орегано, базилік і майоран.
Як виготовляється: Крупа зовні нагадує круглий рис з діаметром зерняток 1-2 мм Може виготовлятися з різних злаків - твердих сортів пшениці, ячменю, рису, кукурудзи або пшона. Однак найбільшим попитом користується кус-кус, в основі якого лежить манка, приготовлена певним чином: крупинки сбрызгиваются водою, посипаються борошном, скочуються і підсушується.
Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в темному, прохолодному місці, недоступному для шкідників.
Основні | |
---|---|
Вид крупи | Кускус |
- Ціна: 14,50 ₴/100 г