Пажитник мелений
- В наявності
- Код: 39
40 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна: Індія
Основні і корисні властивості:
- знижує рівень цукру в крові, а також холестерину;
- підвищує імунітет, збільшуючи захисні функції організму;
- сприяє швидкому загоєнню ран;
- нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;
- протистоїть виникненню запору;
- володіє протизапальними властивостями;
- зміцнює організм жінки в післяпологовий період, стимулює приплив молока;
- зменшує зубний біль, біль в суглобах;
- покращує стан пацієнта з онкологічними захворюваннями, борючись з раковими клітинами.
Застосування:
- супи з квасолі, маша, сочевиці;
- овочеві рагу;
- страви з картоплі;
- сири;
- м'ясні страви;
- чаї, кава;
- кондитерські вироби.
Для поліпшення лактації: Замочити насіння пажитника на пару годин з розрахунку: 2 ч.л. на склянку води. Потім проварити 5-10 хв. Пити відвар 3-4 рази на день. Погано поєднується з рибою.
Опис: Пажитник - рід рослин сімейства бобові, багатий білками і вуглеводами, калієм, фосфором, магнієм залізом, кальцієм, вітамінами А, С, В, РР, фолієву кислоту, каротиноїди, фітостерини, амінокислотами, полісахаридами. Насіння пажитника мають складний смак, описаний як горіховий, солодкий і злегка гіркий. Має яскраво виражений грибний аромат.
Терміни та умови зберігання: Зберігати перемелене насіння 6 місяців в сухому темному місці в щільно закритій тарі.
- Ціна: 40 ₴/100 г
- Спосіб упаковки: зіп-пакет, банку пластикова 100 мл, банку пластикова 500 мл