Агар-Агар 1200
- В наявності
- Код: 479
200 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна виробник: Китай
Основні і корисні властивості:
- Містить багато вітамінів, мінеральних солей, необхідних організму кислот.
- Чи не засвоюється організмом. Калорійність дорівнює нулю.
- Живить корисні мікроорганізми в кишечнику.
- Знижує холестерин.
- Вирівнює рівень глюкози.
- Усуває підвищену кислотність.
- Стимулює перистальтику кишечника.
- Виводить шлаки і токсини.
Сфера використання:
- кондитерські вироби (в т.ч низькокалорійні), зефір, пастила, мармелад, глазурі, начинки, суфле;
- фрукти в желе, джем, конфітюр, фруктові та овочеві консерви;
- жувальна гумка;
- морозиво;
- згущене молоко;
- майонези;
- хлібобулочні вироби (для уповільнення черствіння);
- освітлення напоїв і пива;
- м'ясні та рибні консерви;
- діабетичні продукти.
Опис: Агар-агар - це рослинний замінник желатину, який представляє собою порошок, який отримують шляхом вилучення екстракту з бурих і червоних водоростей, що ростуть в Тихому океані, Білому і Чорному морі.
Агар-агар виробляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лугом і водою - екстракція - фільтрація - заморожування - пресування - сушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E 406. Не має смаку і аромату.
Рекомендації до застосування:
Розкриває свої желюючий властивості агар-агар при його кип'ятінні.
За допомогою агар-агар можна досягти різної структури страви:
- для дуже м'якою і ніжною структури досить 0.8 г на 1/2 л рідини;
- щільна структура вийде, якщо взяти його 5 г на ті ж 1/2 л рідини;
- дуже щільна структура буде досягнута при використанні 7 г агару на 500 мл рідини.
Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агар при високих температурах може здійснюватися гідролітичні розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту / кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.
Агар буває різною марки (сили гелю) - від 600 до 1200. Чим вище сила гелю, тим ефективніше желирование, тим менше агару необхідно додавати.
Терміни та умови зберігання: Зберігати 3 роки в сухому темному і прохолодному місці.
- Ціна: 200 ₴/100 г
- Спосіб упаковки: зіп-пакет, банку пластикова 100 мл, банку пластикова 500 мл.