Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
907 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54

Агар-Агар 1200

  • В наявності
  • Код: 479

200 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Агар-Агар 1200
Агар-Агар 1200
200 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
Опис
Інформація для замовлення

Країна виробник: Китай

Основні і корисні властивості:

- Містить багато вітамінів, мінеральних солей, необхідних організму кислот.

- Чи не засвоюється організмом. Калорійність дорівнює нулю.

- Живить корисні мікроорганізми в кишечнику.

- Знижує холестерин.

- Вирівнює рівень глюкози.

- Усуває підвищену кислотність.

- Стимулює перистальтику кишечника.

- Виводить шлаки і токсини.

Сфера використання:

- кондитерські вироби (в т.ч низькокалорійні), зефір, пастила, мармелад, глазурі, начинки, суфле;

- фрукти в желе, джем, конфітюр, фруктові та овочеві консерви;

- жувальна гумка;

- морозиво;

- згущене молоко;

- майонези;

- хлібобулочні вироби (для уповільнення черствіння);

- освітлення напоїв і пива;

- м'ясні та рибні консерви;

- діабетичні продукти.

Опис: Агар-агар - це рослинний замінник желатину, який представляє собою порошок, який отримують шляхом вилучення екстракту з бурих і червоних водоростей, що ростуть в Тихому океані, Білому і Чорному морі.

Агар-агар виробляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лугом і водою - екстракція - фільтрація - заморожування - пресування - сушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E 406. Не має смаку і аромату.

Рекомендації до застосування:

Розкриває свої желюючий властивості агар-агар при його кип'ятінні.

За допомогою агар-агар можна досягти різної структури страви:

- для дуже м'якою і ніжною структури досить 0.8 г на 1/2 л рідини;

- щільна структура вийде, якщо взяти його 5 г на ті ж 1/2 л рідини;

- дуже щільна структура буде досягнута при використанні 7 г агару на 500 мл рідини.

Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агар при високих температурах може здійснюватися гідролітичні розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту / кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.

Агар буває різною марки (сили гелю) - від 600 до 1200. Чим вище сила гелю, тим ефективніше желирование, тим менше агару необхідно додавати.

Терміни та умови зберігання: Зберігати 3 роки в сухому темному і прохолодному місці.

  • Ціна: 200 ₴/100 г
  • Спосіб упаковки: зіп-пакет, банку пластикова 100 мл, банку пластикова 500 мл.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner