Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
807 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54

Агар-Агар 1200

  • В наявності
  • Код: 479

200 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Агар-Агар 1200
Агар-Агар 1200
200 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
Опис
Інформація для замовлення

Країна виробник: Китай

Основні і корисні властивості:

- Містить багато вітамінів, мінеральних солей, необхідних організму кислот.

- Чи не засвоюється організмом. Калорійність дорівнює нулю.

- Живить корисні мікроорганізми в кишечнику.

- Знижує холестерин.

- Вирівнює рівень глюкози.

- Усуває підвищену кислотність.

- Стимулює перистальтику кишечника.

- Виводить шлаки і токсини.

Сфера використання:

- кондитерські вироби (в т.ч низькокалорійні), зефір, пастила, мармелад, глазурі, начинки, суфле;

- фрукти в желе, джем, конфітюр, фруктові та овочеві консерви;

- жувальна гумка;

- морозиво;

- згущене молоко;

- майонези;

- хлібобулочні вироби (для уповільнення черствіння);

- освітлення напоїв і пива;

- м'ясні та рибні консерви;

- діабетичні продукти.

Опис: Агар-агар - це рослинний замінник желатину, який представляє собою порошок, який отримують шляхом вилучення екстракту з бурих і червоних водоростей, що ростуть в Тихому океані, Білому і Чорному морі.

Агар-агар виробляється за такою технологією: миття і очищення водоростей - обробка лугом і водою - екстракція - фільтрація - заморожування - пресування - сушка - подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E 406. Не має смаку і аромату.

Рекомендації до застосування:

Розкриває свої желюючий властивості агар-агар при його кип'ятінні.

За допомогою агар-агар можна досягти різної структури страви:

- для дуже м'якою і ніжною структури досить 0.8 г на 1/2 л рідини;

- щільна структура вийде, якщо взяти його 5 г на ті ж 1/2 л рідини;

- дуже щільна структура буде досягнута при використанні 7 г агару на 500 мл рідини.

Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агар при високих температурах може здійснюватися гідролітичні розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту / кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.

Агар буває різною марки (сили гелю) - від 600 до 1200. Чим вище сила гелю, тим ефективніше желирование, тим менше агару необхідно додавати.

Терміни та умови зберігання: Зберігати 3 роки в сухому темному і прохолодному місці.

  • Ціна: 200 ₴/100 г
  • Спосіб упаковки: зіп-пакет, банку пластикова 100 мл, банку пластикова 500 мл.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner