Курага "Джамбо"

- В наявності
- Код: 336
55 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна: Туреччина
Склад: кальцій, магній, фосфор, сірка, магній, натрій, залізо, білки, вуглеводи, вітаміни З, Е, В5, В9, В2, В1, В6, А, РР, Н.
Енергетична цінність: 240 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Сухофрукт рекомендований до вживання при недокрів'ї, слабкому зорі, серцево-судинних захворюваннях. Курага сприяє очищенню організму, зміцнює імунну систему, підвищує гемоглобін.
Застосування: Курага використовується як самостійний продукт, так і в поєднанні з м'ясом, рисом, рибою. Її використовують для приготування десертів, солодких салатів, випічки і компотів. Перед вживанням курагу промити прохолодною водою або ж залити водою на 1-2 години.
Як виготовляється: Курага – це сухофрукт, вироблений з плодів абрикоса шляхом природної сушки протягом тижня на сонці.
Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців при температурі від + 5С до + 20С при відносній вологості не більше 70%.
- Ціна: 55 ₴/100 г
- Спосіб упаковки: Zip-пакет