Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
794 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Кокосовий цукор

  • В наявності
  • Код: 461

45 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кокосовий цукор
Кокосовий цукор
45 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Інформація для замовлення

Країна виробник: Індонезія

Сфера застосування: Кокосовий цукор додають при випіканні, в гарячі напої, каші, десерти, морозиво, коктейлі, карамель, цукерки.

Опис: Кокосовий цукор отримують з нектару кокосової пальми. Щоб його добути квітучі нирки пальми надрізають і збирають поточний з них сік. Сік називають тубою або пуншом. Це солодка біла рідина, яка виділяється в обсягах до 2 літрів на добу.

Сік кокосової пальми нагрівають під сонцем у великих відкритих ємностях до тих пір, поки не утвориться густий сироп. Потім його охолоджують в тіні. При охолодженні сироп кристалізується. Кристали цукру сушаться, просіваються і упаковуються. За зовнішнім виглядом цукор являє собою маленькі гранули коричневого кольору. Смак і аромат карамельний.

До складу кокосового цукру входять білки, вуглеводи (до 86,91% сахарози, 2,7% фруктози і 1,88% глюкози), а також мінеральні елементи (фосфор, азот, калій, кальцій, натрій, магній, залізо), вітаміни С, В2, В3, В6, 16 амінокислот.

Одним з найважливіших достоїнств кокосового цукру вважається його низький глікемічний індекс - 35 (в два рази нижче, ніж у білого цукру). Кокосовий цукор засвоюється повільніше, ніж звичний нам білий, і служить відмінним джерелом енергії, будучи складним вуглеводом. Такий продукт не викликає гіперглікемії, а значить рекомендований для раціону людей, які страждають на цукровий діабет.

Використовують цукор в пропорції 1:10, тобто корисніше покласти 10 г кокосового цукру, замість 1 г рафінованого цукру.

Терміни та умови зберігання: Зберігати 3 роки в сухому прохолодному місці.

  • Ціна: 45 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner