Родзинки сині
- В наявності
- Код: 323
44 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна: Узбекистан
Склад: глюкоза, фруктоза, харчові волокна, вітаміни групи В, Н, РР, калій, кальцій, магній, залізо, фосфор.
Енергетична цінність: 264 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Темні родзинки вважаються більш корисними і поживними.Їх вживання зміцнює серцево-судинну систему, підвищує імунітет, стабілізує роботу нервової системи, перешкоджає розвитку анемії, благотворно впливає на роботу нирок, відновлює структуру шкіри, ефективний при лікуванні туберкульозу та жовтяниці, сприяє схудненню, сприяє загальному зміцненню організму, допомагає організму виводити зайву рідину і токсини.
Застосування: З нього варять солодкі супи, додають як начинку в м'ясні страви і страви з птиці, варять компоти, квас і морси, печуть хліб, здобу, кекси і печива.
Як виготовляється: Виготовлення родзинок відбувається шляхом сушіння свіжого винограду.
Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в полотняному мішечку чи скляній банці при кімнатній температурі.
Рекомендація. Перед використанням родзинок необхідно ретельно промити ягоди і замочити їх у теплій воді на 30 хвилин.
- Ціна: 44 ₴/100 г