Родзинки кондитерські 700
- В наявності
- Код: 388
14 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна: Узбекистан
Склад: глюкоза, фруктоза, харчові волокна, вітаміни групи В, Н, РР, калій, кальцій, магній, залізо, фосфор.
Енергетична цінність: 299 кКал на 100 г
Основні корисні властивості: зберігає всі корисні властивості свіжого винограду, багатий мінералами і вітамінами, містить велику кількість глюкози й фруктози, дозволяє швидко насититися, благотворно впливає на легені, позитивно впливає на нервову серцево-судинну та імунну системи, допомагає позбавитися від безсоння і остеохондрозу.
Застосування: Ізюм використовують для приготування фруктових супів, додають до м'ясних страв і при приготуванні різної випічки, додають в тісто для булочок, прикрашають їм пироги, існують рецепти вина і квасу, приготовані на основі родзинок.
Як виготовляється: Виготовлення родзинок відбувається шляхом сушіння свіжого винограду
Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в полотняному мішечку чи скляній банці при кімнатній температурі.
Рекомендація. Перед використанням родзинок необхідно ретельно промити ягоди і замочити їх у теплій воді на 30 хвилин
- Ціна: 14 ₴/100 г