Ягоди Годжі
- В наявності
- Код: 372
80 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
ЯГОДИ ГОДЖІ
Країна: Китай
Склад: цинк, йод, селен, залізо, кальцій, фосфор, калій, германій, магній, мідь, кобальт, вітаміни групи В.
Енергетична цінність: 120 кКал на 100 г.
Основні і корисні властивості: Вважається, що прийом однієї столової ложки ягід годжі в день забезпечує надходження в організм усіх необхідних елементів, піднімає імунітет і захищає від зараження вірусами та інфекціями. Вживання плодів годжі збільшує кількість лімфоцитів, що підвищує захисні властивості організму. Застосовується для лікування закрепів, підтримує мікрофлору кишечника, очищає печінку, виводить зайву рідину з організму, покращує обмін речовин, нормалізує гормональний фон.
Застосування: Біодобавка до мюслям, каш, йогуртам, кефіру, фруктових десертів, чаїв, напоїв, овочевих салатів.
Як виготовляється: Годжі - це маленька тибетська ягідка, яка нагадує наш рідний родзинки. За смаком нагадує шипшина, урюк і сушений виноград.
Терміни та умови зберігання: Зберігати 36 місяців краще в паперових і полотняних пакетах в сухому, захищеному від сонця місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 80 ₴/100 г