Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
867 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54

Желатин

  • В наявності
  • Код: 456

80 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Желатин
Желатин
80 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
Опис
Інформація для замовлення

Країна виробник: Україна

Сфера використання:

  • в медицині як джерело білків для лікування різних порушень харчування;
  • в фармакології - для виробництва капсул і супозиторіїв;
  • в харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів - желе, мармеладу та ін.

Опис: Желатин - це харчовий продукт, одержуваний шляхом переробки кісток великої рогатої худоби і представляє собою суміш білкових речовин. Прийнято кілька класифікацій желатину в світі. Сила желатину вимірюється в Блума (bloom, в честь творця Оскара Блума). Найчастіше зустрічається желатин з силою 125-265 блум.

Рекомендації до застосування: Желатин попередньо замочити в холодній воді. Чим вона холодніше, тим менше ймовірність, що почнеться руйнування протеїну в желатині, і загубиться частина його сили. Найбезпечніше використовувати крижану воду або воду з кубиками льоду. Порошковий желатин замочується в пропорції 1: 6. Тут підійде будь-яка невелика тара. Желатин повинен як би потонути у воді.

Желатин повинен взяти всю воду (набрякнути). При цьому в чашці залишиться пухка маса без видимих ​​ознак вільної води. Цю кашку додають в масу.

Для того, щоб запустити желатин, його потрібно ввести в масу з температурою від 50-60 градусів. У цій температурі він почне з'єднуватися з вологою в складі маси. Це називається розпустити желатин. Маси, в який введено желатин не можна кип'ятити, це буде руйнувати властивості желатину стабілізувати (виняток - термостабільний желатин).

Терміни та умови зберігання: Зберігати 3-5 років в сухому, темному місці.

  • Ціна: 80 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner