Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
722 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Желатин

  • В наявності
  • Код: 456

80 /100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Желатин
Желатин
80 /100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна виробник: Україна

Сфера використання:

  • в медицині як джерело білків для лікування різних порушень харчування;
  • в фармакології - для виробництва капсул і супозиторіїв;
  • в харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів - желе, мармеладу та ін.

Опис: Желатин - це харчовий продукт, одержуваний шляхом переробки кісток великої рогатої худоби і представляє собою суміш білкових речовин. Прийнято кілька класифікацій желатину в світі. Сила желатину вимірюється в Блума (bloom, в честь творця Оскара Блума). Найчастіше зустрічається желатин з силою 125-265 блум.

Рекомендації до застосування: Желатин попередньо замочити в холодній воді. Чим вона холодніше, тим менше ймовірність, що почнеться руйнування протеїну в желатині, і загубиться частина його сили. Найбезпечніше використовувати крижану воду або воду з кубиками льоду. Порошковий желатин замочується в пропорції 1: 6. Тут підійде будь-яка невелика тара. Желатин повинен як би потонути у воді.

Желатин повинен взяти всю воду (набрякнути). При цьому в чашці залишиться пухка маса без видимих ​​ознак вільної води. Цю кашку додають в масу.

Для того, щоб запустити желатин, його потрібно ввести в масу з температурою від 50-60 градусів. У цій температурі він почне з'єднуватися з вологою в складі маси. Це називається розпустити желатин. Маси, в який введено желатин не можна кип'ятити, це буде руйнувати властивості желатину стабілізувати (виняток - термостабільний желатин).

Терміни та умови зберігання: Зберігати 3-5 років в сухому, темному місці.

Користувальницькі характеристики
Вагавід 100 г
  • Ціна: 80 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner