Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
719 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Мигдальне борошно

  • В наявності
  • Код: 350

62 /100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Мигдальне борошно
Мигдальне борошно
62 /100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна виробник: Польща

Сфера застосування: Без неї було б неможливо приготувати макаруни, класичний марципан або десерт з Франжіпані. Чудово підходить для приготування бісквітів, різного виду тесту, горіхового крему, цукерок і тістечок. На її основі можна готувати соуси, заправляти нею супи, каші, запіканки і пудинги.

Опис: Мигдальний борошно - це харчовий продукт, одержуваний якісним подрібненням мигдальних горіхів. Калорійність мигдальної муки досить високою - близько 605 кКал на 100 грамів. Разом з тим це надзвичайно цінний по своєму хімічному складу продукт. Практично вся лінійка вітамінів, холін, бетакаротін, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, калій, біологічно активні компоненти, антиоксиданти і фітоестрагени.

Рекомендації до застосування: Ця мука гігроскопічна, вона здатна добре поглинати і утримувати вологу. Завдяки цій випічці з мигдальною борошна зберігається свіжість і не черствіє.

Використовуйте виключно покупну мигдальну борошно. У домашніх умовах неможливо необхідного для приготування макаронів помелу. А для того, щоб збільшити термін зберігання мигдальної муки, рекомендується зберігати її у вакуумній ємності в холодильній камері.

Дістаючи борошно з холодильника, не забудьте її просушити. Для цього досить розігріти духовку до 100 ° C і ненадовго помістити в нього борошно, розкладену на пекарському пергаменті. Перш ніж приступати до готування, дайте борошні охолонути до кімнатної температури.

Терміни та умови зберігання: Зберігати 1 рік в сухий герметичній упаковці.

Користувальницькі характеристики
Вагавід 100 г
  • Ціна: 62 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner