Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
787 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Урюк (Узбекистан)

  • В наявності
  • Код: 358

39 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Урюк (Узбекистан)
Урюк (Узбекистан)
39 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна: Узбекистан

Склад: магній, залізо, кальцій, селен, фосфор, бета-кератин, вітаміни А, С, РР, К, Н, Ст. групи

Енергетична цінність: 213 кКал на 100 гр.

Основні корисні властивості: Бореться з анемією, корисний при різних порушеннях кровообігу і для нормалізації кров'яного тиску, рекомендується вживати для профілактики авітамінозу, щоб підтримувати здоровий стан шкіри, волосся і нігтів. Виводить з організму зайву вологу разом з її накопичувачем натрієм, загострює зір, рятує від мігрені, заспокоює нерви і нормалізує серцеву діяльність. З допомогою урюку можна посилити травлення і налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, вивести з організму шлаки, отрути, токсини і навіть схуднути. Регулярне вживання урюку підсилює імунітет і в цілому оздоровлює і омолоджує організм.

Застосування: Урюк використовується для приготування традиційного азіатського плову. Його додають в блюда з баранини, готують з них апетитні золотисті ароматизують соуси або напої (квас, лікери, настоянки і трав'яний чай), варять компот.

Як виготовляється: Існує два різновиди висушених абрикос, які зазвичай плутають між собою – це курага та урюк. Різні назви цих продуктів зумовлені способами їх приготування і тим, що урюк, як правило, сушиться разом з кісточкою, а курага без неї. При цьому урюк має більш насичений коричневий відтінок шкірки і готується виключно природним способом на свіжому повітрі.

Строки та умови зберігання: Зберігати від 6 до 12 місяців в сухому приміщенні.

Основні атрибути
ВиробникБЕТ
  • Ціна: 39 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner