Урюк (Узбекистан)
- В наявності
- Код: 358
39 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
Країна: Узбекистан
Склад: магній, залізо, кальцій, селен, фосфор, бета-кератин, вітаміни А, С, РР, К, Н, Ст. групи
Енергетична цінність: 213 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Бореться з анемією, корисний при різних порушеннях кровообігу і для нормалізації кров'яного тиску, рекомендується вживати для профілактики авітамінозу, щоб підтримувати здоровий стан шкіри, волосся і нігтів. Виводить з організму зайву вологу разом з її накопичувачем натрієм, загострює зір, рятує від мігрені, заспокоює нерви і нормалізує серцеву діяльність. З допомогою урюку можна посилити травлення і налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, вивести з організму шлаки, отрути, токсини і навіть схуднути. Регулярне вживання урюку підсилює імунітет і в цілому оздоровлює і омолоджує організм.
Застосування: Урюк використовується для приготування традиційного азіатського плову. Його додають в блюда з баранини, готують з них апетитні золотисті ароматизують соуси або напої (квас, лікери, настоянки і трав'яний чай), варять компот.
Як виготовляється: Існує два різновиди висушених абрикос, які зазвичай плутають між собою – це курага та урюк. Різні назви цих продуктів зумовлені способами їх приготування і тим, що урюк, як правило, сушиться разом з кісточкою, а курага без неї. При цьому урюк має більш насичений коричневий відтінок шкірки і готується виключно природним способом на свіжому повітрі.
Строки та умови зберігання: Зберігати від 6 до 12 місяців в сухому приміщенні.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 39 ₴/100 г