Чорний кунжут

- В наявності
- Код: 340
35 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна: Індія
Склад: кальцій, калій, фосфор, селен, залізо, магній, вітамін В1.
Енергетична цінність: 573 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Такий продукт містить на 60 % більше кальцію, ніж насіння білого кунжуту, який використовується тільки очищеним. Саме в лушпинні і міститься найбільша кількість кальцію, тому чорний кунжут дорожче продуктів інших сортів за вартістю.
Насіння кунжуту благотворно впливають на нервову систему і на рівень гемоглобіну в організмі.
Застосування: Застосовується для посипання булочок, а також в приготуванні східних солодощів, маринадів, ролів, страв корейської кухні, м'яса.
Отримують з сезаму і молоко. Воно здатне позбавити від пристрасті до солодкого. У своєму складі таке молоко містить багато клітковини і мікроелементів. Застосовують в різних масках і бальзами для волосся і тіла.
Як виготовляється: Кунжут чорний – це насіння рослини sesam, що не зазнали шліфуванні. За переказами, саме він – чорний кунжут - входив до складу знаменитого еліксиру безсмертя. Він і сьогодні вважається найбільш корисним.
Строки та умови зберігання: Зберігати 6 місяців в щільно закритому посуді в темному місці.
- Ціна: 35 ₴/100 г