Сочевиця зелена
- В наявності
- Код: 367
10 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
СОЧЕВИЦЯ ЗЕЛЕНА
Країна: Україна
Склад: клітковина, калій, натрій, вуглеводи, харчові волокна, марганець, йод, мідь, вітаміни А, РР, групи В.
Енергетична цінність: 116 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Сочевиця не накопичує в собі ніяких токсичних елементів, нітратів і радіонуклідів, а, отже, нешкідлива для харчування. Корисна при нервових розладах.
Застосування: Зелена сочевиця – це не зовсім стиглий продукт, її ще іноді називають французькою. Вона підходить для приготування різноманітних салатів і м'ясних страв, так як володіє здатністю не розварюватися і тримати форму. За часом вона вариться набагато довше, ніж сочевиці іншого кольору. Зате практично не розварюється і зерна залишаються цілими. Після закипання води зелена сочевиця готується 30-40 хвилин.
Як виготовляється: Ця культура родом з бобових. Зовнішній її вигляд нагадує кольоровий горох різного розміру. Зернятка можуть бути завбільшки з рис або ж перевищувати горох. На смак продукт відповідає своїм походженням, він яскраво виражений бобовий з легкої сластинкой.
Строки та умови зберігання: Зберігати від 4 до 10 місяців в прохолодному і провітрюваному місці.
- Ціна: 10 ₴/100 г