Маш
- В наявності
- Код: 346
14 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
Країна: Узбекистан
Склад: холін, вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, А, Е, Н і РР, калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, хлор і сірка, йод, хром, фтор, молібден .
Енергетична цінність: 300 кКал на 100 г.
Основні і корисні властивості: Покращує травлення, сприяє виведенню шкідливих речовин і токсинів з організму, має антиоксидантну дію, покращує роботу нирок, зміцнює кісткову систему, служить для профілактики артритів і артрозу, нормалізує рівень цукру в крові, очищає судини від холестеринових бляшок, робить позитивний вплив на стан шкіри. Найбільшу цінність для людини надають пророслі боби, оскільки в них концентрація нутрієнтів зростає в 1,5 - 5 разів.
Застосування: На відміну від квасолі і гороху, маш дуже швидко готується. Його не потрібно замочувати, він і так буде готовий протягом 40-50 хвилин. Маш не викликає здуття кишечника, його із задоволенням їдять навіть маленькі діти. Маш добре поєднується з овочами, іншими крупами, морепродуктами, курячим і яловичим м'ясом. Підійде для приготування салатів, пасти, супів і в якості самостійного гарніру.
Як виготовляється: Маш - це рослина сімейства Бобові, роду Vigna. Він вважається найдавнішою бобової культурою, яка почала своє підкорення світу з Індії, Пакистану і Бангладеш.
Терміни та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в сухому місці.
- Ціна: 14 ₴/100 г