Булгур
- В наявності
- Код: 313
10 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
Країна: Туреччина
Склад: фолієва кислота, мідь, калій, фосфор, магній, кальцій, вітаміни групи В.
Енергетична цінність: 342 кКал на 100 г.
Основні і корисні властивості: При регулярному вживанні цієї крупи можна значно поліпшити діяльність нервової системи.
Застосування: Бажано перед варінням злегка обсмажити в маслі, потім додати воду в пропорціях 1 до 2 і варити 15 хвилин на слабкому вогні. Його можна готувати солоно-гострим або солодким. Готують з ним плов, випікають коржі, варять густі томатні супи, роблять начинки для пирогів і салати.
Як виготовляється: Крупи з обробленої окропом, висушеної і подрібненої пшениці.
Терміни та умови зберігання: Зберігати від 4 до 12 в темному прохолодному місці в металевих, керамічних або скляних ємностях, що закриваються кришкою.
Основні | |
---|---|
Вид крупи | Булгур |
- Ціна: 10 ₴/100 г