Мигдальне борошно
- В наявності
- Код: 350
62 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
Країна виробник: Польща
Сфера застосування: Без неї було б неможливо приготувати макаруни, класичний марципан або десерт з Франжіпані. Чудово підходить для приготування бісквітів, різного виду тесту, горіхового крему, цукерок і тістечок. На її основі можна готувати соуси, заправляти нею супи, каші, запіканки і пудинги.
Опис: Мигдальний борошно - це харчовий продукт, одержуваний якісним подрібненням мигдальних горіхів. Калорійність мигдальної муки досить високою - близько 605 кКал на 100 грамів. Разом з тим це надзвичайно цінний по своєму хімічному складу продукт. Практично вся лінійка вітамінів, холін, бетакаротін, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, калій, біологічно активні компоненти, антиоксиданти і фітоестрагени.
Рекомендації до застосування: Ця мука гігроскопічна, вона здатна добре поглинати і утримувати вологу. Завдяки цій випічці з мигдальною борошна зберігається свіжість і не черствіє.
Використовуйте виключно покупну мигдальну борошно. У домашніх умовах неможливо необхідного для приготування макаронів помелу. А для того, щоб збільшити термін зберігання мигдальної муки, рекомендується зберігати її у вакуумній ємності в холодильній камері.
Дістаючи борошно з холодильника, не забудьте її просушити. Для цього досить розігріти духовку до 100 ° C і ненадовго помістити в нього борошно, розкладену на пекарському пергаменті. Перш ніж приступати до готування, дайте борошні охолонути до кімнатної температури.
Терміни та умови зберігання: Зберігати 1 рік в сухий герметичній упаковці.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Вага | від 100 г |
- Ціна: 62 ₴/100 г