Шоколад чорний Callebaut 70,5%
- В наявності
- Код: 1953
89 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
Шоколад чорний Callebaut 70,5%
Виробник: Callebaut, Бельгія
Склад: какао терте, цукор, какао-порошок, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор ваніль.
Вміст какао продуктів: 70,5%.
Країна походження какао-бобів: східноафриканські какао-боби, в основному сорт Форастеро.
Опис: Підходить для виготовлення цукерок, глазурі, ганашу, тіста, для декору кексів, тортів, печива. Використовується для формування, глазурування і покриття кондитерських виробів. Застосовується в якості начинки, як ароматизатор мусів, кремів, морозива, вершків та соусів.
Можна вживати в чистому вигляді, робити шоколадні краплі в кашах і сирі. Незамінна смакова та енергетична добавка в ранковий сніданок – вівсянку і мюслі.
Рекомендації по роботі з шоколадом:
- температура розтоплення – 45-50°С;
- для кристалізації – максимум 45-50°C;
- швидке охолодження до 27°С;
- подальше нагрівання до 31-32°С, потім до 34,5°С;
- температура охолодження для глазурі 14-18°С
Умови зберігання: 12 місяців
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Колір | Чорний |
Смак | Шоколад |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | від 100 г |
- Ціна: 89 ₴/100 г