Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
763 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Пектин NH, 10 гр.

  • В наявності
  • Код: 2689

50 ₴

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пектин NH, 10 гр.
Пектин NH, 10 гр.
50 ₴
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Інформація для замовлення

Пектин NH, фасування 10 г

Країна виробник: Іспанія

Сфера застосування: Ідеально підходить для десертних соусів, желеподібних покриттів і желе.

Опис: NH пектин - це драглеутворювач для отримання термообратімим гелю, який представляє собою порошок без запаху світло-кремового кольору. ектін NH є термообратімим продуктом - при нагріванні він розчиняється, зраджуючи масі, в якому запроваджено, рідку консистенцію, а при охолодженні - застигає.

Рекомендації до застосування: Пектин NH володіє нейтральною кислотністю, що дозволяє використовувати його в роботі з молочними продуктами, наприклад для приготування молочного желе, десерту Панакота та іншого.

Доза: приблизно 10 г / кг маси. Рекомендація виробника - від 0,8 до 2%.

Пектин не розчиняється у розчинах з вмістом сухих речовин більше 30%.

Пектин потрібно вводити в заготовку при температурі 50С нагрітої маси, не забуваючи змішати його з частиною цукру, який йде на рецепт. Це потрібно, щоб пектин рівномірно розподілився, а не схопився грудками (в такому випадку він втратить частину своєї желюючий сили). Кількість цукру, при цьому повинно бути в два-три рази більше. Додавши в основну суміш розчинений пектин з цукром, масу обов'язково необхідно довести до кипіння, так як пектин починає діяти при температурі 100С. Кип'ятити не більш ніж 30 секунд, після чого зняти з плити і дати охолонути.

Терміни та умови зберігання: Зберігати 6 місяців в сухому темному місці.

  • Ціна: 50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner