Спеції для глінтвейну з апельсином

- В наявності
- Код: 987
59 ₴
- +380 (96) 693-93-54
Спеції для глінтвейну з апельсином
Вага: 35 грамів
Склад: бодян, кардамон, кориця палички, перець чорний, рожевий перець, імбир цілий, гвоздика ціла, мускатний горіх цілий, апельсин слайс.
Опис: Підходить для приготування від 1,5 до 3 літрів глінтвейну.
Застосування: Вино вилити в каструлю, висипати суміш, додати яблуко і апельсин. Нагріти до 80 градусів, додати цукор за смаком, зняти з вогню і розлити по келихах.
Для базового напою приготуйте чай: на 4 склянки візьміть 3 ч.л. заварки, висипати суміш, додати яблуко. Перемішайте і нагрівайте до температури 80-85 градусов. Додавайте у глінтвейн мед і розливайте його по келихах.
Термін та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в сухому темному місці в щільно закритій тарі.
- Ціна: 59 ₴