Копчена Паприка різана
- В наявності
- Код: 2001
90 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Склад: калій, натрій, магній, кальцій, залізо, цинк, селен, марганець.
Країна: Італія
Основні і корисні властивості: В червоному перці міститься найбільше вітаміну С, ніж в будь-якому іншому із овочів. А також в ньому є в достатній кількості каротин, корисний для зору. Вона лікує нервові розлади, бере участь в регуляції шлунково-кишкового тракту і допомагає при інших недугах.
Застосування: Копчену паприку використовують в приготуванні маринадів для м'яса, риби, птиці і овочів, які потім готують на грилі або запікають у духовці. Часто приправу додають в страви з баранини і м'ясного фаршу, соуси для барбекю.
Опис: Зібраний урожай перцю після сушки коптять нам дубовими дровами. За рахунок цього пряність має яскраво вираженим ароматом димку. Ще одна назва цієї паприки це піментон.
Терміни та умови зберігання: Зберігати 6 місяців в щільно закритому контейнері в темному, прохолодному місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | від 100 г |
- Ціна: 90 ₴/100 г