Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
765 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Пектин цитрусовий

  • В наявності
  • Код: 467

120 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пектин цитрусовий
Пектин цитрусовий
120 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна виробник: Україна

Енергетична цінність: 53 ккал на 100 г продукту

Сфера застосування:

- при виготовленні мармеладу, зефіру, пастили, начинки для цукерок, крему торти в кондитерській промисловості;

- для виробництва конфітюрів в консервній промисловості;

- як емульгатор для виготовлення майонезу і рідких маргаринів в олійно-жировій промисловості;

- як стабілізатор при виготовленні безалкогольних напоїв і різних купажованих соків з м'якоттю;

- у хлібопеченні - для випічки нечерствеющих сортів хліба;

- як добавка до лікувальних сортів хлібобулочних і макаронних виробів;

- у виробництві морозива, йогуртів, сирів та інших продуктів у молочній промисловості.

Яблучні пектини особливо високо цінуються виробниками кондитерської продукції в усьому світі. А для молочної та консервної промисловості (виробництво фруктових соків) використовують в основному цитрусові пектини.

Опис:  пектин - желирующее речовина, дозволена харчова добавка E 440 (i). Пектин - це склеювальна речовина рослинного походження. У природі пектин, що міститься в рослинній сировині, плодах, овочах, коренеплодах, відноситься до розчинним харчовим волокнам.

Пектин дуже важливий для стабілізації обміну речовин, він знижує вміст холестерину в організмі, покращує периферичний кровообіг, а також перистальтику кишечника.

Зараз переробляють чотири основних види сировини: яблучні вичавки, жом цукрових буряків, кошики соняшнику і скоринки цитрусових. Вміст пектину в даних матеріалах відповідно 10-15,10-20,15-25 та 20-35%.

Рекомендації до застосування: Для приготування джему на 1 кг фруктової маси необхідно 3,5 г пектину. Вводиться в суміші разом з цукром при температурі 50 градусів.

Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в сухому темному місці.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага100 г
  • Ціна: 120 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner