Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
833 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54

Пектин яблучний

  • В наявності
  • Код: 463

120 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пектин яблучний
Пектин яблучний
120 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
Опис
Інформація для замовлення

Країна виробник: Україна

Сфера застосування:

  • при виготовленні мармеладу, зефіру, пастили, начинки для цукерок, крему торти в кондитерській промисловості;
  • для виробництва конфітюрів в консервній промисловості;
  • як емульгатор для виготовлення майонезу і рідких маргаринів в олійно-жировій промисловості;
  • як стабілізатор при виготовленні безалкогольних напоїв і різних купажованих соків з м'якоттю;
  • у хлібопеченні - для випічки нечерствеющих сортів хліба;
  • як добавка до лікувальних сортів хлібобулочних і макаронних виробів;
  • у виробництві морозива, йогуртів, сирів та інших продуктів у молочній промисловості.

Яблучні пектини особливо високо цінуються виробниками кондитерської продукції в усьому світі. А для молочної та консервної промисловості (виробництво фруктових соків) використовують в основному цитрусові пектини.

Опис:  Пектин - желююча речовина, дозволена харчова добавка E 440 (i). Пектин - це склеювальна речовина рослинного походження. У природі пектин, що міститься в рослинній сировині, плодах, овочах, коренеплодах, відноситься до розчинним харчовим волокнам.

Пектин дуже важливий для стабілізації обміну речовин, він знижує вміст холестерину в організмі, покращує периферичний кровообіг, а також перистальтику кишечника.

Зараз переробляють чотири основних види сировини: яблучні вичавки, жом цукрових буряків, кошики соняшнику і скоринки цитрусових. Вміст пектину в даних матеріалах відповідно 10-15,10-20,15-25 та 20-35%.

Рекомендації до застосування: Для приготування джему на 1 кг фруктової маси необхідно 3,5 г пектину. Вводиться в суміші разом з цукром при температурі 50 градусів.

Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в сухому темному місці.

  • Ціна: 120 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner