Пектин яблучний
- В наявності
- Код: 463
120 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
Країна виробник: Україна
Сфера застосування:
- при виготовленні мармеладу, зефіру, пастили, начинки для цукерок, крему торти в кондитерській промисловості;
- для виробництва конфітюрів в консервній промисловості;
- як емульгатор для виготовлення майонезу і рідких маргаринів в олійно-жировій промисловості;
- як стабілізатор при виготовленні безалкогольних напоїв і різних купажованих соків з м'якоттю;
- у хлібопеченні - для випічки нечерствеющих сортів хліба;
- як добавка до лікувальних сортів хлібобулочних і макаронних виробів;
- у виробництві морозива, йогуртів, сирів та інших продуктів у молочній промисловості.
Яблучні пектини особливо високо цінуються виробниками кондитерської продукції в усьому світі. А для молочної та консервної промисловості (виробництво фруктових соків) використовують в основному цитрусові пектини.
Опис: Пектин - желююча речовина, дозволена харчова добавка E 440 (i). Пектин - це склеювальна речовина рослинного походження. У природі пектин, що міститься в рослинній сировині, плодах, овочах, коренеплодах, відноситься до розчинним харчовим волокнам.
Пектин дуже важливий для стабілізації обміну речовин, він знижує вміст холестерину в організмі, покращує периферичний кровообіг, а також перистальтику кишечника.
Зараз переробляють чотири основних види сировини: яблучні вичавки, жом цукрових буряків, кошики соняшнику і скоринки цитрусових. Вміст пектину в даних матеріалах відповідно 10-15,10-20,15-25 та 20-35%.
Рекомендації до застосування: Для приготування джему на 1 кг фруктової маси необхідно 3,5 г пектину. Вводиться в суміші разом з цукром при температурі 50 градусів.
Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в сухому темному місці.
- Ціна: 120 ₴/100 г