Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
787 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ
The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Пектин яблучний

  • В наявності
  • Код: 463

120 ₴/100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пектин яблучний
Пектин яблучний
120 ₴/100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна виробник: Україна

Енергетична цінність: 53 ккал на 100 г продукту

Сфера застосування:

- при виготовленні мармеладу, зефіру, пастили, начинки для цукерок, крему торти в кондитерській промисловості;

- для виробництва конфітюрів в консервній промисловості;

- як емульгатор для виготовлення майонезу і рідких маргаринів в олійно-жировій промисловості;

- як стабілізатор при виготовленні безалкогольних напоїв і різних купажованих соків з м'якоттю;

- в хлебопечении - для выпечки нечерствеющих сортов хлеба;

- как добавка к лечебным сортам хлебобулочных и макаронных изделий;

- в производстве мороженого, йогуртов, сыров и других продуктов в молочной промышленности.

Яблочные пектины особенно высоко ценятся производителями кондитерской продукции во всем мире. А для молочной и консервной промышленности (производство фруктовых соков) используют в основном цитрусовые пектины.

Опис:  пектин - желирующее речовина, дозволена харчова добавка E 440 (i). Пектин - це склеювальна речовина рослинного походження. У природі пектин, що міститься в рослинній сировині, плодах, овочах, коренеплодах, відноситься до розчинним харчовим волокнам.

Пектин дуже важливий для стабілізації обміну речовин, він знижує вміст холестерину в організмі, покращує периферичний кровообіг, а також перистальтику кишечника.

Зараз переробляють чотири основних види сировини: яблучні вичавки, жом цукрових буряків, кошики соняшнику і скоринки цитрусових. Вміст пектину в даних матеріалах відповідно 10-15,10-20,15-25 та 20-35%.

Рекомендації до застосування: Для приготування джему на 1 кг фруктової маси необхідно 3,5 г пектину. Вводиться в суміші разом з цукром при температурі 50 градусів.

Строки та умови зберігання: Зберігати 12 місяців в сухому темному місці.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага100 г
ТипЗагущувач
  • Ціна: 120 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner