Глюкозний сироп, 1 л
- В наявності
- Код: 1340
128 ₴
- +380 (96) 693-93-54
Країна виробник: Україна
Сфера використання:
- морозиво;
- цукерки;
- варіння шоколаду.
Опис: Сироп глюкози - дуже цікавий продукт - в'язкий і липкий, як рідкий свіжий мед, абсолютно прозорий, безбарвний, і дуже приємний на смак, нагадує карамель. Сироп глюкози - це концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом і очищенням крохмалю.
Рекомендації до застосування: Сироп глюкози розчинний у воді і плавиться при температурі 60 ° С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100 ° С, так як це може призвести до засихання глюкози!
Для приготування желатинової мастики глюкоза потрібна саме сиропна, вона густа як мед.
Сироп глюкози - це не інвертний сироп, зварений з цукру, а зовсім ІНШИЙ продукт.
Сироп глюкози додається в тісто в пропорції 2-4% до борошна для запобігання черствіння, і в кількості до 8% в кондитерське тісто для зменшення кристалізації цукрів.
Терміни та умови зберігання: Зберігати 2 роки в темному сухому місці.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 1000 мл |
- Ціна: 128 ₴