Какао алкалізованний Іспанія 20-22%
- В наявності
- Код: 530
72 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
АЛКАЛІЗОВАННИЙ КАКАО ІСПАНІЯ 20-22%
Країна виробник: Іспанія
Сфера застосування:
- морозиво;
- глазурі;
- вафельні прошарку;
- масло;
- кондитерські вироби;
- начинки цукерок;
- шоколадні пасти;
- маршмеллоу;
- напої.
Рекомендації до застосування: Алкалізованний какао порошок – це кінцевий продукт, отриманий шляхом подрібнення какао кейків (какао-макухи). Цей продукт алкалізованний, а значить, оброблений лугами. Має ступінь жирності 20-22 %.
В процесі алкализации знижується кислотність какао, тому його смак стає більш насиченою і м'якше.
Алкалізованний какао має більш темний, яскравий, іноді навіть червонуватий колір какао.
На відміну від звичайного, його не потрібно варити, достатньо просто залити гарячою рідиною.
Термін зберігання в двоє перевищує термін зберігання звичайного какао.
Алкалізованний какао порошок дає більш насичений колір, що дозволяє зменшити його кількість в продуктах від 20 до 50%.
При обробці високими температурами втрачається частина корисних властивостей вихідного продукту. Зокрема знижується відсоток вмісту природних антиоксидантів. Тим не менше, сам по собі какао містить таку величезну кількість цих речовин, що навіть після алкализации він залишається одним з найбагатших на антиоксиданти продуктів.
Строки та умови зберігання:Зберігати 2 роки в сухому та прохолодному місці при t 18-20 C і відносній вологості не більше 50 %.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Вага | від 100 г |
- Ціна: 72 ₴/100 г