Шоколадні дропси термостабільні
- В наявності
- Код: 1599
99 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
Країна виробник: Бельгія
Опис: Середні шоколадні краплі (11000 шт в кг) для випікання при температурі до 200°C, зі спокусливим хрустом та яскравим шоколадним смаком.
Шоколад темний термостійкий (краплі) Callebaut застосовується для покриття готових кондитерських виробів (торти, тістечка, кейк-попси, капкейки і т.д.) і для додавання безпосередньо в випічку (мафіни, кекси, печиво).
Виготовлений з натурального темного шоколаду, витримує температуру до 220 С, зберігає форму, як на поверхні, так і всередині кондитерських виробів.
Вміст: мін. какао 48%, жир 27,8%
Терміни та умови зберігання: 24 місяці. Продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання 12 - 20 °C
Основні | |
---|---|
Вага | від 100 г |
Склад | цукор, какао-маса, масло какао, лецитин, ванілін. |
- Ціна: 99 ₴/100 г