Рецепт приготування нуту
Хрусткий нут!
Інгредієнти:
100 гр нуту
1 ст л оливкової олії
Сіль і спеції за смаком
Замочити нут на ніч або на 8 годин. Вранці злити воду і набрати чисту. Варити нут на невеликому вогні 40-60 хв. Воду злити і обсушити його. Додати оливкову олію, сіль і спеції за смаком. У мене були паприка, мелений кумін і сухий часник. Викласти нут на деко в один шар, і запікати в попередньо розігрітій духовці на 200 градусів, 40 хв. Через 20 хвилин запікання один раз перемішати.
P.S Краще готувати відразу подвійну порцію, так як з'їдається він дуже швидко. Зупинитися дуже складно)
Смачного.
- Що ж це таке, цей агар-агар?Кінцевий продукт водоростей, агар-агар, використовують у відомих для всіх солодощах.Що ж це таке, цей агар-агар?