Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
752 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop

+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Рецепт булочок "Синабонн"

Рецепт булочок "Синабонн"
У каждой хозяйки есть свой любимый рецепт дрожжевого теста. Именно тот, который она знает, и который её не подводит уже много лет. Есть и свои любимые начинки. Но и попробовать новый рецепт тоже всегда интересно. Тем более, когда он не только очень вкусный, но и простой. 
Итак, сегодня я предложу вам проверенный рецепт быстрого дрожжевого теста и очень вкусной маковой начинки. 
Булочки  "Синабонн" с маковой начинкой. 

Для теста:
1/2 кг муки
1,5 ч л сухих дрожжей
1/2 стакана сахара
150 гр сливочного масла (размягченного)
1 яйцо
Щепотка соли
1/2 стакан молока
Для маковой начинки:
200 гр меленого маку ( в кавомолці)
50 гр вершкового масла
1/2 стакан молока
3 стіл л цукру
100 гр фініків ( ізраїльських, розім'ятих до однорідної маси)
100 г будь-яких горіхів подрібнених
Спосіб приготування:
1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.
2. Викладаємо в миску борошно і посипаємо дріжджами, цукром, вершковим маслом, нарізаним кубиками. Вимішуємо, поступово додаємо яйце, сіль і воду. Продовжуємо вимішування до тих пір, поки не утворюється однорідна некруте, легко отлипающее від рук тісто.
3. Делим тесто на 2 равные части. Одну будем использовать для булочек, а вторую можно использовать для рулета. 
4. Делаем начинку: выкладываем в кастрюлю все ингредиенты. Провариваем на маленьком огне все ингредиенты. До растворения масла. 
5. Раскатываем один кусок теста в пласт толщиной 0,5 мл, и выкладываем ровным слоем половину начинки. Сворачиваем в рулет, и нарезаем на булочки шириной 5-7 см. Кладем в форму для выпекания на расстоянии друг от друга в 1 сантиметр. Для рулета проделываем ту же процедуру, только не нарезаем. Накрываем полотенцем и даём подойти тесту минут 40.
6. Змащуємо вироби жовтком з 1 год л молока. І ставимо в духовку випікатися на 35 хв.
Рулет в згорнутому вигляді можна загорнути у фольгу і заморозити.
P. S Зверху булочки можна полити сумішшю цукрової пудри і молока.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner