Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
690 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop

+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Рецепт майонезу

Рецепт майонезу
Майонез, приготовлений вдома, смачний і набагато корисніше магазинного. А якщо в нього додати часниковий порошок, то вийде ще й легкий часниковий відтінок. Чому не свіжий? Тому, що свіжий переб'є весь смак і запах, і буде нав'язливо домінувати в будь-якому блюді, де буде майонез.
При приготуванні майонезу є обов'язкове правило🏼- всі продукти повинні бути кімнатної температури.
Отже, інгредієнти для майонезу:
2 жовтки;
2 чайних ложки гірчиці;
300 мл рослинного масла;
1 столова ложка цукру;
1 чайна ложка солі;
3 столових ложки лимонного соку;
0,5 чайної ложки часникового порошку.
Для приготування майонезу в домашніх умовах можна використовувати як занурювальний блендер, так і звичайний віночок.
Желтки, горчицу, соль, сахар и чесночный порошок положить в чашу блендера или в глубокую миску. Взбить до однородного состояния. Далее следует осторожно вводить растительное масло. Первых 3 раза масло стоит вводить по одной капле, хорошо при этом вымешивая всю массу. Это тоже является очень важным условием, для того что бы желтки постепенно соединились с маслом ( то есть достигли гомогенизированного состояния). С каждым разом количество масла можно увеличивать, но при этом не забывать хорошо вымешивать. Після того, як було введено все масло, маса буде дуже густий, потрібно додати лимонний сік. І добре збити. Маса значно посвітлішає і стане повітряної. Якщо майонез виходить густий, можна додати кип'ячену воду кімнатної температури ― спочатку одну столову ложку, а далі то кількість що необхідно для досягнення потрібної консистенції.
Готовий домашній майонез зберігатися в холодильнику не більше 72 годин.
Приємного апетиту!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner