Журавлина
- В наявності
- Код: 333
44 ₴/100 г
- +380 (96) 693-93-54
- +380 (96) 797-14-22
ЖУРАВЛИНА СУШЕНА
Країна: США
Склад: натрій, кальцій, марганець, калій, мідь, фосфор, залізо, магній, селен, вітаміни В1, В2, В4, В5, В6, К, РР, С, Е, А.
Енергетична цінність: 307 кКал на 100 гр.
Основні корисні властивості: Підвищення фізичної активності, оптимізація розумової працездатності, тонізуючі, освіжаючі властивості, стимуляція апетиту, приведення в норму згортання крові, поліпшення роботи шлунка, кишечнику, нормалізація рівня кислотності (особливо при низьких показниках).
Застосування: Додають в компоти, чай, соуси маринади, випічку і десерти, пластівці, мюслі. Сушену журавлину використовують в основному для жирної шкіри і для лікування вугрового висипу, для усунення проблем волосся і шкіри голови.
Як виготовляється: Сушена журавлина проводиться шляхом часткового зневоднення свіжої журавлини, процес схожий на перетворення винограду на родзинки.
Строки та умови зберігання: Зберігати 36 місяців час від часу перебираючи і викидаючи потемнілі ягоди.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип продукції | Сушені |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | від 100 г |
- Ціна: 44 ₴/100 г