Продавець The Spiceroom Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
722 відгуків
Подарункові набори від 290 грнБОКСИ ТУТ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

The Spiceroom Shop
+380 (96) 693-93-94
+380 (96) 693-93-54
+380 (96) 797-14-22

Кокосовий цукор

  • В наявності
  • Код: 461

45 /100 г

+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кокосовий цукор
Кокосовий цукор
45 /100 г
В наявності
+380 (96) 693-93-94
  • +380 (96) 693-93-54
  • +380 (96) 797-14-22
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Країна виробник: Таїланд

Сфера застосування: Кокосовий цукор додають при випіканні, в гарячі напої, каші, десерти, морозиво, коктейлі, карамель, цукерки.

Опис: Кокосовий цукор отримують з нектару кокосової пальми. Щоб його добути квітучі нирки пальми надрізають і збирають поточний з них сік. Сік називають тубою або пуншом. Це солодка біла рідина, яка виділяється в обсягах до 2 літрів на добу.

Сік кокосової пальми нагрівають під сонцем у великих відкритих ємностях до тих пір, поки не утвориться густий сироп. Потім його охолоджують в тіні. При охолодженні сироп кристалізується. Кристали цукру сушаться, просіваються і упаковуються. За зовнішнім виглядом цукор являє собою маленькі гранули коричневого кольору. Смак і аромат карамельний.

До складу кокосового цукру входять білки, вуглеводи (до 86,91% сахарози, 2,7% фруктози і 1,88% глюкози), а також мінеральні елементи (фосфор, азот, калій, кальцій, натрій, магній, залізо), вітаміни С, В2, В3, В6, 16 амінокислот.

Одним з найважливіших достоїнств кокосового цукру вважається його низький глікемічний індекс - 35 (в два рази нижче, ніж у білого цукру). Кокосовий цукор засвоюється повільніше, ніж звичний нам білий, і служить відмінним джерелом енергії, будучи складним вуглеводом. Такий продукт не викликає гіперглікемії, а значить рекомендований для раціону людей, які страждають на цукровий діабет.

Використовують цукор в пропорції 1:10, тобто корисніше покласти 10 г кокосового цукру, замість 1 г рафінованого цукру.

Терміни та умови зберігання: Зберігати 3 роки в сухому прохолодному місці.

Користувальницькі характеристики
Вагавід 100 г
  • Ціна: 45 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner